Opstart af nye netværksgrupper

Dannelse af Netværksgrupper​

Aftenens program:

19:00 Velkomst og kort introduktion til netvlrksgrupper

19:30 Grupperne etableres og fordeler sig rundt om i huset på “Langvadbjerg” – herfra er ordet deltagernes! Medlemmer fra KMV’s bestyrelse står til rådighed ift. afklarende spørgsmål vedr. netværksgrupper.

21:00 TAK for i aften

Der kan købes kaffe/té og kage for. kr. 20,- pr. person.

Netværksgrupper – DERFOR!

At have et barn med en autismespektrumforstyrrelse  fremkalder (uanset barnets alder) forskelligrettede  følelser og reaktioner hos forældre og andre pårørende. Smerten, vreden, fortvivlelsen og afmagten kan være stor, og det er ofte svært at rumme og forstå det hele.

Oveni de mange følelser man som forælder oplever, kommer udfordringerne med at agere som forældre i forhold til at få den rette hjælp til sit barn i form at dagtilbud, skole og uddannelse, rådgivning, aflastning, hjælpemidler, overgamg til voksenlivet osv.

Derfor kan det være til stor hjælp at tale med andre i samme situation.

Sådan gør vi!

Kreds MidtVest opretter nye netværksgrupper én gang årligt i efteråret. Og kommer der hen af vejen forældre/familier nok, der hvor deres børn “matcher” hinanden, kan vi starte en gruppe op efter behov.

Når vi sammensætter grupperne, vægter vi diagnose og funktionsniveau hos personen i familien med ASF højere end geografi, for at I som forældre og pårørende har mest muligt til fælles.

Vi søger for, at gruppen kommer godt igang. Via et fysisk møde hjælper vi jer med at sætte rammerne for gruppen og giver jer idéer til, hvad gruppen kan bruges til. Når I er godt igang, forventer vi at grupperne er “selvkørende”, men det er dog altid muligt at bruge bestyrelsen i Kreds MidtVest som sparring. 

Siden januar 2013 har vi ligeledes startet et par enkelte  netværksgrupper for bedsteforældre. Har det jeres interesse, giv også gerne lyd!

Udfyld tilmeldingsformularen via dette link, hvis du/I vil deltage i en netværksgruppe eller blot vide mere.

Om dette websted

MANGLER TEKST

Lukket for kommentarer.