Webinar: Naturen som medicin – FLYTTES til efteråret

Naturen som medicin

Naturen gør godt for krop, sjæl og sind. Det vidste de før i tiden. Og det er vi ved at blive opmærksomme på igen Naturen og hesteterapi gav Dorthe Stiepers datter livslysten tilbage.

Hun var ellers ved at stemple ud, da hun blev indlagt med bl.a. en alvorlig anoreksi, angst, depression og en langvarig belastningsreaktion. For hele familien har naturen været en del af deres proces mod at komme sig. Og i dag bruger Dorthe naturen i sit arbejde som pårørendementor, bl.a. til retreats, vandreture for fædre og pitstop lørdage for mødre med stillegang. Hun har også taget initiativ til inspirationsarrangementer om naturen og mental sundhed, bl.a. i sin egen kommune, som nu bruger naturen i arbejdet med psykisk sårbare borgere. Med udgangspunkt i sin egen families historie, kommer Dorthe i foredraget ind på:

  • Da naturen reddede min datters liv – og vores som familie!
  • Hvorfor gør naturen os godt? Hvad siger videnskaben? 
  • Hvorfor er naturen blevet ”in” igen? 
  • Inspiration til at komme ud i naturen – i morgen! Det er ingen raketvidenskab! 

Tab for Alt ikke Lysten til at gå: jeg går mig hver Dag det daglige Velbefindende til og går fra enhver Sygdom; jeg har gået mig mine bedste Tanker til, og jeg kjender ingen Tanke så tung, at man jo ikke [kan] gå fra den… Når man således bliver ved at gå, så går det nok.” Søren Kierkegaard 

Dorthe Stieper er pårørendementor, foredragsholder og forfatter til bogen “Historien om en mor.”

 

Om dette websted

MANGLER TEKST

Lukket for kommentarer.