Familie søger aflastning

Kreds MidtVest’s bestyrelse har modtaget nedenstående:

”Familie ønsker aflastning en weekend om måneden til sine autistiske børn. Aflastningen af børnene skal ikke være sammen weekend for begge børn på en gang!

Herning Kommune har bevilget aflastningen. Herning Kommune skal naturligvis godkende den enkelte familie/person, som skal være aflastning. Nedenstående er forældrenes beskrivelse af børnene.

Hvis man mener sig i stand til at kunne varetage opgaven, bedes man kontakte familien på nedenstående mobilnummer!

Ida er 15 år.

Hun interesserer sig meget for dyr – og mest katte.
Hun skal inviteres ud til alt – hun gør ikke noget af sig selv.
Hun er en sød og rar pige. Hun kan lide at tegne, male, Anime serie osv. Hun er glad for spejder og kan godt skabe relationer til andre, hvis de er yngre end hende.
Hun kan godt selv gå i bad – men skal opfordres til det. Og det skal være meget specifikt, at hun skal gå i bad, vaske hår osv. Ida er meget sensitiv omkring hendes mad – som udgangspunkt spiser hun kun mad med remoulade. Ida anser sig selv for Intet kønnet og det fylder meget i øjeblikket.
Vores ønsker til en aflastning er, at det er en, der kan give Ida ro. Sætte krav til hende, men samtidig lytte til, hvornår det er for meget. Der skal ikke arrangeres en hel masse – hellere en gåtur end en tur i Legoland.

Frederik er 16½ år.

Han skal i aflastning for at aflaste os – og Ida. Frederik interesserer sig for alt, der har noget at gøre med outdoor. Han går til spejder, jagt og bueskydning. Han er en sød og omgængelig person, når hans mor ikke er i nærheden.

Frederik skal have mere faste rammer – der skal være lidt planlægning. Han kan godt tåle ændringer, hvis han blot får det af vide.

Vores ønske til en aflastningsfamilie er en, der kan holde til at høre på Frederiks interesser. Fx. bueskydning – og forskellen på pile. Eller Die Hard, som er den eneste gode film i hele verden.

Frederik er ligeglad med, om der er fart over feltet eller ej – bare han er forberedt.

Mobil: 30701824