Klubben

Et tilbud til normaltbegavede ungeKlubben-Logo-Gif med ASF på spektret, der ønsker at deltage i sociale aktiviteter, danne relationer og få en hyggelig og sjov hverdagsaften.

Antal Medlemmer og Personale

Klubben kan huse 15 medlemmer og har fast 2 klubansvarlige  med autismespecifik viden og erfaring.

Prisen for Klubmedlemskabet

200kr inkl. moms. for 10 klubaftener. Dette svare til 20 kr pr. gang og betales samlet af én betaling.

På grund af Coronavirus / covid19 indtog i Danmark, vælger vi at følge Sundhedsstyrelsens anbefaling og derfor kan vi huse 15 personer på nuværende tidspunkt.

Klubbens opstart til sæson 2 d. 19/8-2020. KL 16:30

For Forældre og Transport

Når Klubben skal ud til arrangementer der ikke foregår på Autismecenter Vest vil der altid være køremulighed fra Autismecenter Vest og tilbage efter.

Da tilbuddet er for selvtransporterende unge, har vi valgt at stille et tilbud op til forældre og pårørende, hvor vores nabohus holder kaffeklub. Her kan deles erfaring, snakkes, sludres eller dases med en medbragt bog.

Tilmelding af Medlemmer

Ønsker du at blive medlem af Klubben ?

Så kontakt:

Søren Dalgaard
Navn.: Søren Dalgaard
Stilling.: Formand og valgt til LA's repræsentantskab
Tlf.: 5044 2315 (Telefontid tirsdage mellem 20:00 og 22:00)
Nicklas-Frederiksen-Profil-210x300
Navn.: Nicklas Frederiksen
Stilling.: Webmaster
Tlf.: 50514684
RSS Nyheder fra Klubben
  • Afstemning om Udflugter i Klubben 24. august 2020
    Så skal vi have lavet en lille afstemning om fremtidige udflugter. Det foregår via Doodle - se jeres mail 🙂 Source